Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  104 kpl

BC Nokia U17&U19 pojat

Olemme koriksen U17 sm-sarjaa ja U19 valtakunnallista I-divaria pelaava joukko nuoria herrasmiehiä. Intohimo korikseen näkyy joka hetki reeneissä, haluamme tehdä aina parhaamme!

Suunnittelemme keväälle pelireissua Itävaltaan. Siellä pääsemme paikallisen seuran nokialaiscoachin opastuksella tutustumaan maahan, kulttuuriin ja ihmisiin sekä tärkeimpänä kaikesta, saamaan arvokasta kansainvälistä pelikokemusta!
Matkakassaan Mekonomen-stipendi toisi ison avun!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »