Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  239 kpl

Blizzard

Spirit Shakin’ Blizzard on Tuusulasta tuleva juniorityttöjen kilpacheerleadingjoukkue, joka kilpailee ikäsarjan ylimmällä Level 5-tasolla. Joukkueeseemme kuuluu 32 12-16-vuotiasta tyttöä, 5 valmentajaa ja 2 joukkueenjohtajaa. Olemme kaksinkertaisia sekä Suomen Mestareita että MM-hopeamitalisteja. Treenaamme neljä kertaa viikossa Keravan Saviolla ja treenien lisäksi meillä on kerran kuussa joko päivä- tai viikonloppuleiri.Joukkueemme on motivoitunut ja päämäärätietoinen. Tällä hetkellä valmistaudumme SM-karsintoihin ja sen jälkeen joulukuussa pidettävään SM-finaaliin. Stipendin käyttäisimme leiri-ja kisamatkojen kustannusten kattamiseen.

Stipendin käyttäisimme leiri- ja kisamatkojen kustannusten kattamiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »