Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  59 kpl

Cowboys D2

Joukkueessa on tällä hetkellä 17pelaajaa, joista 5 on tyttöjä. Joukkueessa vallitsee hyvä joukkuehenki ja pelaajat ovat innostuneita. Viimeisen 2 vuoden aikana joukkueessa on aloittanut 11pelaajaa. Joukkueessa arvostetaan jokaista pelaajaa ja pelaajien kehityksestä ollaan kiinnostuttu riippumatta pelaajan taidoista. Sitä myötä myös uudet pelaajat ovat halunneet tulla toimintaan mukaan ja ovat hyvät arvot omaavassa ympäristössä myös kehittyneet. Pelaajilla on hauskaa yhdessä jäällä, turnauksissa ja vapaa-ajalla, vaikka ovatkin sitoutuneet tekemään treeneissä töitä kehityksensä eteen. Peli ilo on yksi tärkeimpiä arvoja ja pelaajille halutaan antaa onnistuneita ja positiivisia kokemuksia jääkiekon ympärillä. Viime kauden aikana suuret tappiot vaihtuvat kehityksen myötä tasaisempiin peleihin ja tälle kaudelle suunta on ollut parempi, joka on lisännyt pelaajien innostusta. Pelaajat ylläpitävät itse instagram tiliä joukkueelle.

Joukkue käyttäisi rahaa turnausmaksuihin, yhteiseen tekemiseen jään ulkopuolella ja osan joukkueen jäämaksuihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »