Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  123 kpl

Crystal Illusions

Olemme erittäin motivoitunut muodostelmaluistelujoukkue Crystal Illusions Saimaan kainalosta Etelä-Karjalasta ja kilpailemme kansalliset juniorit-sarjassa. Joukkueessamme luistelee 20 iloista tyttöä. Ikähaarukkamme on 13-17 vuotta. Yhtenäinen joukkueemme tulee melkein koko Etelä-Karjalan alueelta: Lappeenrannasta, Imatralta, Ruokolahdelta ja Joutsenosta. Treenaamme 4 kertaa viikossa jäällä ja oheisharjoituksissa ahkeroimme kerran viikossa. Harjoitukset ovat Lappeenrannassa sekä Imatralla. Kilpailukauteemme kuuluu 2 leiriä, kesä- ja syysleiri, jolloin treenaamme yksilötaitoja ja kilpailuohjelmaa, sekä ennen kaikkea pidämme hauskaa joukkueen kesken. Lisäksi silloin tällöin pidämme tehopäiviä hioaksemme ohjelmaamme kuntoon. Meille tärkeitä arvoja kilpatasoisessa joukkueurheilussa on hyvä joukkuehenki, toisten huomioon ottaminen ja kaikkien kannustaminen. Sponsorimme saavat näkyvyyttä Instagram tilimme lisäksi seuramme kotisivuilla.

Kaudella 2019-2020 olemme lähdössä ensimmäiselle ulkomaan kisamatkallemme Unkariin helmikuussa 2020.

Olemme treenanneet pitkäjänteisesti tulevaa kisakautta ja varsinkin ulkomaan kilpailua varten. Odotamme tulevaa innostunein ja odottavien mielin.

Olisi mahtavaa saada teiltä apua unelmiemme saavuttamiseksi.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »