Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  277 kpl

Dream Edges

Olemme SM-juniorijoukkue Dream Edges. Kaudella 2019-2020 meitä on 21 urheilijaa ja olemme iältämme 14–19 -vuotiaita. Treenaamme tarmolla ja tahdolla kohti yhteisiä tavoitteita ja unelmia. Monipuoliseen treeniviikkoon mahtuu kuuden jääharjoituksen lisäksi mm. balettia sekä ohjelma- ja kunto-oheisia. Meillä on kaksi vaativaa kilpailuohjelmaa, joista hiotaan paitsi teknisesti taidokkaita myös ilmaisultaan ja esiintymiseltään laadukkaita. https://turunseutusanomat.fi/2019/09/hallitseva-muodostelmaluistelun-sm-joukkue-valmistautuu-kisakauteen/?fbclid=IwAR1ho8N8emGuRje7xSlunGwWgZeDgU9PtwLplMPlxAXPxzEfOOF0wCwPUe0

Kauteemme kuuluu 2-3 kansainvälistä kilpailumatkaa. Käyttäisimme Mekonomen-stipendin kansainvälisten kilpailumatkojen kulujen kattamiseksi.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »