Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  53 kpl

EBK T05

EBK T05 on 34 pelaajan jengi, jonka toiminta-ajatuksena on, että jalkapallo kuuluu kaikille. Valkoiseen harrasteryhmään pääsee mukaan myös ilman aiempaa kokemusta jalkapallosta, ja sinisessä ryhmässä pelaavat kilpailullisemmat ja pitempään lajia harrastaneet tytöt. Ryhmät treenaavat yhdessä ja yhteishenki on hyvä.

Käyttäisimme stipendin koko joukkueen hyväksi. Järjestimme vuonna 2019 onnistuneen leirin, jossa omien valmentajien lisäksi oli mukana myös esimerkiksi taekwondoa ja ammattimaista potkutreeniä. Joukkue maksoi puolet leiristä. Kokemuksena leiri oli tytöille erittäin hieno. Haluamme järjestää uuden leirin vuonna 2020 ja antaa kaikille mahdollisuuden osallistua perheen rahatilanteesta riippumatta.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »