Ääniä:  54 kpl

Ebk t08

Ebk t08 on tyttöjen futisjoukkue Espoosta. Joukkueessa on 27 iloista futaria. Pelaamme kahdella eri tasoisella ryhmällä. Akatemia on kova tasoinen kilparyhmä ja Valkoiset haasteryhmä. Joukkueessamme treenataan täysillä, nautitaan pelistä ja pidetään hauskaa. Joukkue on täynnä mahtavia tyttöjä, joille kehittyminen pelaajana on ykkösjuttu.

Stipendi käytettäisiin kevään 2020 ulkomaan turnausmatkaan. Tavoite on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua reissuun.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »