Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  116 kpl

Elise – Vantaa prenuoret ja nuoret

Elise - Vantaa prenuoret ja nuoret on rytmisen voimistelun valmennusryhmä Vantaalta. Ryhmän voimistelijat harjoittelevat tavoitteellisesti 5-6 kertaa viikossa. Ikähaarukka on 9-13-vuoden välillä ja tyttöjä on yhteensä 15. Mottomme "Yhdessä olemme enemmän" näkyy päivittäin ryhmän toiminnassa. Vaikka harjoitusten sisällä tehdään osittain erilaisia juttuja niin tässä yksilölajissa kuten elämässä yleensäkin on aina otettava huomioon myös muut ihmiset. Eri-ikäisten voimistelijoiden harjoitellessa keskenään opitaan lajin lisäksi monia tärkeitä asioita ja taitoja elämää varten. Kun lapsi ja nuori voi hyvin on mahdollista tavoitella myös menestystä harrastamassaan lajissa.

Rytmisessä voimistelussa harrastuksen peruskustannukset ovat korkeat ja mm. leirityksistä aiheutuu perheille huomattavia kuluja. Leireillä on harjoittelun lisäksi mahdollisuus viettää aikaa yhdessä ja kasvaa urheilijana kokonaisvaltaisesti.
Käyttäisimme tuen kokonaisuudessaan valmennusryhmän kesän 2020 leiriin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »