Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  395 kpl

EPS jääkiekko F2

Joukkueemme aloitti syyskuussa toisen vuotensa yhdessä. Ensimmäisestä syksystä pelaajamäärä on noussut mukavasti ja tällä hetkellä meillä on 48 pelaajaa, 18 vapaaehtoisesti toimivaa valmentajaa sekä kymmenkunta aktiivia joukkueenjohdon, huollon, rahastonhoitajan sekä kahviotiimin tehtävissä. Vanhempien panostus joukkueeseemme on siis poikkeuksellisen aktiivista. Uskomme sen olevan seurausta joukkueemme arvomaailmasta, joka on koko toiminnan kivijalka. Se koostuu avoimuudesta vanhempia ja lapsia kohtaan, hauskaan lajiin innostamisesta ilman varhaisen iän tasoryhmäajattelua sekä joukkuetoimintaan kasvattamisesta ja yhdessä tehtyjen sääntöjen noudattamisesta. Monipuolisuus on meille myös tärkeää ja siksi käymmekin kahden jääharjoituksen lisäksi kerran viikossa Duudson Activity Parkissa harjoittelemassa kehonhallintaan sekä yleisliikunnallisuuteen liittyviä asioita. Lisäksi haluamme opettaa pelaajillemme, että joukkueemme toiminta ei rajoitu ainoastaan liikuntaan. Siksi olemme sopineet jäähallin viereisen palvelutalon kanssa, että pojat käyvät siellä pelaamassa lautapelejä asukkaiden iloksi ja asukkaat on kutsuttu katsomaan turnaustamme Espoonlahteen loppiaisena.

Olemme suunnitelleet pojille ensimmäistä yhteistä leiriä. Toteuttaisimme sen Suomessa, sillä haluamme pitää kulut sellaisina, että jokaisella pojalla aidosti olisi mahdollisuus päästä viikonloppuleirille eikä kenenkään tarvitse jäädä kotiin taloudellisiin syihin vedoten. Tähän leiriin käyttäisimme Mekonomenin harrastustuen palkintorahat.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »