Ääniä:  76 kpl

Espoon Kiekkoseura RingF

Espoon Kiekkoseuran ringeten F-joukkueessa on 35 vuosina 2009-2011 syntynyttä tyttöä. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa jäällä Laaksolahdessa ja Leppävaarassa, jonka lisäksi osallistumme Etelä-Suomen alueen sarjaturnauksiin viidellä joukkueella. Osallistumme lisäksi muihin kauden aikana järjestettäviin turnauksiin ja ystävyysotteluihin. Järjestämme kauden aikana myös itse kaksi turnausta Leppävaaran jäähallilla, jonne kutsumme joukkueita ympäri Suomea. Joukkue kuljettaa rinkulaa yhdessä eteenpäin hyvällä hengellä, toisiaan tukien ja tsempaten. Kentän laidalla meitä on auttamassa lisäksi mahtava joukko vanhempia, jotka auttavat huoltamisessa ja kotipelien järjestämisessä. Ja meidän valmentajat, aivan upeita! Jäältä tulemme hymy huulilla ja posket punaisena. Olemme mukana suurella sydämellä!

EKS RingF käyttäisi stipendin kausimaksujen alentamiseen, johon stipendi toisi suuren helpotuksen loppukaudeksi.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »