Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  70 kpl

Estelle

Estelle on joukkevoimisteluryhmä. Ryhmään kuuluu voimistelijoita, valmentajia, fysioterapeutti ja vanhempia. Estelle oppii urheilun kautta erilaisia taitoja. Osana varainhankintaa Estelle on kehittänyt Hyvää Mieltä toimintatavan. Käymme siis tapaamassa vanhuksia palvelutaloissa. Esitämme liikunnallista osaamistamme. Teemme myös yhdessä jotain kivaa. Hyvää mieltä syntyy kaikille. Ehkäpä jopa syntyy uusia ajatuksia vastuullisuudesta

Koulutamme jonkun toisen joukkueen toteuttamaan Hyvää Mieltä toimintatapaa. Olemme jo kouluttaneet menestyksekkäästi Turun seudulla urheilevia muodostelmaluistelijoita.
Lisäksi käytämme varoja joukkuevoimistelun kilpailu- ja harjoitustoiminnan kuluihinJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »