Ääniä:  27 kpl

Eurajoen Lätkä E2

Moikka! Olemme tiivis ja pippurinen Lätkäjoukkue Eurajoelta. Pojat ovat pelanneet pari vuotta yhdessä ja tällä kaudella on päästy ison kentän makuun ja he nauttivat kiekosta täysin sydämin.

Tämän vuoden sarjapelit vievät meitä kauemmas kotihallia ja olisi kiva päästä joukkueena matkustamaan bussilla pelireissut. Lähdemme myös turnaukseen kauden aikana ja sinne olisi myös bussi enemmän kuin hauska kulkuneuvo, niin joukkue pääsisi jo matkalla nostamaan yhteishenkeä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »