Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  211 kpl

EVU 2009 Hyeenat

Me olemme EVU 2009 Hyeenat! Olemme kasvaneet lapsuutemme yhdessä Myyrmäen jäähalleilla ja vuosien saatossa meistä on hioutunut tiivis hokiperhe <3 Pelaamme jääkiekkoa, koska itse haluamme ja se on intohimomme. Kunnioitamme pelikaveria, toimihenkilöitä, vastustajia ja itseämme. Treenaamme ahkerasti noin neljä kertaa viikossa. Ison kentän sarjapeleihin keskitymme viikonloppuisin. Teemme aina parhaamme ja pidämme hauskaa!

Harrastustukea haemme joukkueen turnauskassaan. Olemme iso 39 pelaajan hyeenalauma. Harrastustuen avulla takaamme kaikille yhtäläiset mahdollisuudet osallistua turnausmatkoille.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »