Ääniä:  96 kpl

F.C. Kasiysi – T08/09 Höyrytytöt

F.C. Kasiysin höyrytytöt pelaavat jalkapalloa hyvällä yhteishengellä ja täydellä sydämellä. Espoolaisen joukkueen 38 urheilijaa (10-11 v.) harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa. Onnistumisten ja pelaajien yksilöllisten kykyjen huomioiminen ovat innostaneet joukkuetta säännölliseen harjoitteluun jo kuuden vuoden ajan. Iloisella mielellä kyllästettyjen pelien keskellä Höyrytytöt kannustavat myös uusia pelaajia mukaan näyttämään taitojaan.

Mekonomen-stipendillä Höyrytytöt kattaisivat osan tulevan valmennusleirin kustannuksista, se myös mahdollistaisi joukkueelle ylimääräisen turnausmatkan lähiseudun ulkopuolelle.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »