Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  101 kpl

FBT Karhut 06 Blue

Karhut 06 Blue on porilainen salibandyjoukkue, jossa harjoittelee ja pelaa parikymmentä poikaa. Joukkue on ollut kasassa jo useita vuosia. Parhaillaan joukkue karsii pääsystä Länsirannikon ja Sisä-Suomen Eliittisarjaan.

Stipendillä jatkaisimme edelleen laadukasta harjoittelua, mm. ammattivalmentajan fysiikkatreenejä, joilla pyrimme pitämään pelaajat hyvässä kunnossa ja ehkäisemään loukkaantumisia. Kehonhuolto on tärkeää, ihan kuten autojenkin huoltaminen!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »