Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  94 kpl

FC Hertta/2010

Olemme iloinen ja innokas tyttöjalkapallojoukkue Joensuusta. Joukkueemme pelaajamäärä on yli tuplaantunut viimeisen vuoden aikana. Tällä hetkellä meitä on jo 27 tyttöä. Kuluneella kaudella pelasimme Itä-Suomen piirisarjaa, paikallista kortteliliigaa ja osallistuimme Tyttösiiliturnaukseen. Parasta on nähdä tyttöjen into olla osa joukkuetta, tehdä yhdessä ja kehittyä siinä mukana taitaviksi pelaajiksi monella osa-alueella. Joukkueessa kunnioitetaan kaikkia, osallistutaan kaikkeen, ei kiusata, keskitytään harjoituksiin, eikä luovuteta. Joukkueessa kaikki saavat pelata tasapuolisesti. Joukkue tuo mukanaan paljon tytöille ja vanhemmille!

Ensi kaudella tavoitteenamme on osallistua johonkin kaksi päiväiseen turnaukseen jossain Itä-Suomea kauempana. Tutustuisimme uusiin joukkueisiin eri puolelta Suomea ja saisimme taas monta uutta mukavaa muistoa ja kokemusta. Pitkien matkojen ja yöpymisten takia turnausmatkaan kuluu paljon rahaa. Mekonomen-stipendi mahdollistaisi hienon turnausmatkan!



Jaa somessa:



Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »