Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  0 kpl

FC Länsi-Uusimaa / Jalkapallokoulu

Innokas uusi ryhmä, jossa jalkapallosta innostuneet 2012-2014 syntyneet tytöt ja pojat pääsevät hiomaan taitojaan ja tutustumaan lajiin

Uusi ryhmä tarvitsee toimintaansa palloja, liivejä, kartioita ja muita varusteita, jotta pikkufutarit pääsevät harjoittelemaan heti kunnon varusteilla. Innostus jalkapalloon ei saa kaatua liian suuriin kuukausimaksuihin, varsinkin kun kyse on pienistä pelaajista.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »