Ääniä:  1 kpl

FC Länsi-Uusimaa P2009

Olemme FC Länsi-Uusimaa P2009 Lohjalta, uusi seura ja helmikuusta 2019 myös uusi joukkue. Pelaamme kilpa- ja haastetasolla, joukkueemme ovat pärjänneet erinomaisesti turnauksissa ja Palloliiton sarjoissa. Treenaamme ahkerasti ja tämä näkyy poikien kehityksessä.

Olemme tämän vuoden lopulla ja ensi vuonna suuntaamassa kansainvälisiin turnauksiin. Tuen avulla kk-maksut ja turnausmaksut saisimme pienemmiksi.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »