Ääniä:  58 kpl

FC POHU/p08

Me ollaan FC POHU/p08 junnufutisjoukkue Pohjois-Haagasta, Helsingistä. Meidän joukkueeseen kuuluu 30 iloista, innokasta ja reipasta vuonna 2008 syntynyttä poikaa, joille jalkapallo on lähellä sydäntä <3 Joukkueen tavoitteena on olla matalan kynnyksen harrastusjoukkue, jossa on hyvä yhdessätekemisen meininki ja johon ovat kaikki taitotasosta riippumatta tervetulleita mukaan. Osa pojista onkin aloittanut jalkapallon jo pieninä junnuina ja viimeisimmät ovat tulleet mukaan tänä syksynä. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja harrastusmaksut on pyritty aktiivisten vapaaehtoisten vanhempien avulla pitämään alhaisina, jotta kaikilla on mahdollisuus harrastaa.

Stipendin käyttäisimme ensimmäiseen turnausmatkaamme Ruotsiin, jotta jokaisella olisi mahdollisuus lähteä mukaan perheen rahatilanteesta riippumatta. Pojat ovat toivoneet tällaista turnausmatkaa jo pitkään ja olisikin huippua jos saisimme sen vihdoin pojille mahdollistettua.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »