Ääniä:  240 kpl

FC Ronssi

FC Ronssi on tarmokas nuoria 16- ja 17-vuotiaita nuoria täynnä oleva seura. Moni meistä on harrastut futista ennen, mutta lopettanut nousevien treenimäärien sekä erityisesti korkeiden harrastusmaksujen vuoksi. Jengin taustalla on osallistava ja sinnikäs porukka, joka on luonut joukkueen hoitamalla pienimmätkin jutut graafisesta suunnittelusta turnausjärjestelyihin. Joukkueen yksi tärkeistä tavoitteista menestyksen ohella on tuoda urheilumaailmaan lisää positiivisuutta, jota esimerkiksi pelipaidat ovatkin jo herättäneet.

Kaikki saamamme rahat menisivät hyötykäyttöön. Ensimmäisenä maksettaisiin rästiin jäänyt maksu erään jengiläisen ex-futisjengille logojen ja numeroiden painamiseen tarvitusta painokoneen käytöstä. Olemme myös suunnitelleet säännöllisten hallivuorojen hankkimista nyt talvikaudella, jotka kustantavat yllättävän paljon. Kaukana tulevaisuudessa häämöttää vielä jengimatka ulkomaille, johon jos se saataisiin toteutumaan, viimeiset pennitkin käytettäisiin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »