Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  86 kpl

FC Santa Claus T10-12

FC Santa Claus T10-12, joukkue aloitti toimintansa menneenä kesänä ja meitä on 17 innokasta pelaajaa mukana toiminnassa.

Haaveena olisi päästä Ruotsiin turnausmatkalle ensi kesänä ja tämä stipendi auttaisi meitä kovasti tarjoamaan tytöille mukavan elämyksen ulkomailla. Toisaalta tämä stipendi mahdollistaisi ohjaamaan budjetista rahaa myös vastuuvalmentajan palkkaamiseen. Kiitos ja onnea kisaan!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »