Ääniä:  118 kpl

FC Siili pojat 2011-2012

Vuosi sitten perustettu FC Siilin pojat 2011-12 Siilinjärvellä on poikien itsensä mielestä kaikkein paras joukkue. Syitä siihen on varmaan yhtä monta kuin poikiakin eli vajaa 50...Vaikka jalkapalloa tosissaan pelataankin niin ei me niitä tuloksia jälkikäteen mietitä tai välttämättä muistetakaan. Enemmänkin että tuli siistejä maaleja tai torjuntoja tai miten kivaa oli pelata ja pelien välillä höntsäillä porukalla. Meidän joukkueessa kaikki on yhtä tärkeitä ja kaikki saa pelata yhtä paljon ja senkin takia kaikilla on kivaa!

Kesä pelattiin kolmella yhtä kovalla porukalla, Tykit, Kanuunat ja Pommit! Meidän meininki on houkutellut koko ajan uusia pelaajia ja joudumme pian jakautumaan omiksi ikäluokiksi kun ei mahduta enää yhdessä harjoittelemaan. Tähän kisaan osallistuttiin, koska haaveillaan yhteisestä muutaman päivän turnausreissusta ensi kesänä linja-autolla esimerkiksi Piteåån tai Vaasaan!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »