Ääniä:  72 kpl

FC Siili tytöt 2011-13

Siilinjärveläinen tyttöjalkapallojoukkue, jossa pelaa 2011-13 syntyneet tulevaisuuden martadasilvat ja laurakalmarit. Joukkue on aloittanut 2018 ja jalkapallohuuma on huikea, tyttöjä tulee lisää jatkuvasti upean lajin pariin, tällä hetkellä pelaajia on jo yli 30. Joukkue on luonut jo mahtavan kannustuskulttuurin. Tykkimäki-turnauksessa toukokuussa 2019 joukkue hävisi kaikki ottelut ja vettä satoi mutta fiilis oli katossa, voitimme Kannusta mua-palkinnon. Videossa kannustuslaulu tapahtumasta. Tällä tsempillä ja joukkuhengellä tytöt voivat yltää vaikka mihin suorituksiin.

Ensi kesänä joukkue on menossa Wasa Footballcupiin ja tuki käytettäisiin turnausmatkaan ja pelivarusteisiin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »