Ääniä:  212 kpl

Festa Aboensia

Terveisiä täältä tois puolt jokkee eli Turusta. Olemme SM-juniorijoukkue Festa Aboensia ja joukkue on perustettu keväällä 2019. Joukkueessamme on 18 reipasta nuorta urheilijaa ja teemme harjoitteita viitenä päivänä viikossa. Toiset kotimme ovat siis jäähallit Turun alueella. Lähdemme kisoihin reippaalla iloisella asenteella ja loistavalla yhteishengellä. Seuraa meitä Instagramissa (@festaaboensia) tai Facebookissa (festa aboensia)niin näet kuinka hauskaa meillä treeneissä ja kisamatkalla on. Teemme tätä rakkaudesta lajiin💕.

Mikäli stipendin saisimme, niin kattaisimme sillä osan kisamatkamme kuluista Skotlantiin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »