Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  372 kpl

Filiae Aboenses, Turun Riennon Taitoluistelu

Me olemme Filiae Aboenses, muodostelmaluistelun SM-noviisijoukkue Turusta. Meillä on joukkueessa hyvä henki ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Joukkueessamme luisteleekin 18 iloista ja motivoitunutta 11-15 vuotiasta tyttöä. Harjoittelemme jäällä n. 7,5 tuntia viikossa ja lisäksi monipuolisesti erilaisissa oheisissa. Kisakautemme ajoittuu lokakuusta maaliskuulle ja se pitää sisällään useita kisoja Suomessa ja ulkomailla. Odotamme tulevalta ulkomaanmatkalta erityisesti yhteistä aikaa ja unohtumattomia kokemuksia. Treenaamisen, kisaamisen ja joukkueen kesken yhdessä vietetyn ajan lisäksi osallistumme itsekin varainkeruuseen, jotta voimme mahdollistaa harrastamisen koko joukkueelle. Olemme yhdistäneet tekemisen ilon ja hyvän mielen jakamisen käymällä palvelutaloissa viihdyttämässä asukkaita, sponsoreiden tukemana. Harrastustuki olisi tämän ”mummoilun” lisäksi iso apu kilpailumatkan kulujen kattamiseen.

Edustamme Suomea Dumfriessa helmikuun alussa järjestettävässä Trophy D’Ecosse kilpailussa. Stipendillä kattaisimme kisamatkan kuluja ja lähtisimme ”mummoilukeikalle” paikalliseen palvelutaloon.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »