Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  68 kpl

Finettes HTK

Finettes on Helsingin Taitoluisteluklubin muodostelmaluistelun menestynyt SM-noviisijoukkue. Finettesissä luistelee kaudella 2019-2020 26 motivoitunutta ja ahkeraa uheilijaa. Iältään 13-15 vuotiaat luistelijamme harjoittelevat 5-6 kertaa viikossa jääharjoittelua, kuntoharjoittelua, balettia, tanssia ja akrobatiaa ammattitaitoisessa valmennuksessa. Joukkueessamme ja lajissamme parasta on yhteisten tavoitteiden saavuttaminen, yhdessä tekeminen, kannustava ja hyväksyvä ilmapiiri, loistava yhteishenki, ilo ja ystävyys.

Käyttäisimme stipendimme kilpailumatkojemme ja harjoittelumme kustannuksiinJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »