Ääniä:  33 kpl

GBK T-08/09

GBK:n 08/09 -tytöt on 32 energisen tyttöfutarin joukkue Kokkolasta. Juoksemme pallon perässä ympäri vuoden pitkin maakuntaa, hyvällä asenteella ja pilke silmäkulmassa!

Aiomme lähteä kesällä 2020 ensimmäiselle turnausmatkallemme ja heti Tanskaan asti, missä on tarkoitus treenata ja viettää yhteistä aikaa ystävyysseuramme BH Heklan kanssa Kööpenhaminassa ja osallistua Vildbjerg Cupiin kahden joukkueen voimin. Joukkueemme ei ole aiemmin ollut yönyli -reissussa, joten tytöillemme olisi luvassa ainutlaatuinen elämys, mahdollisuus kasvattaa rohkeutta ja tietysti tutustua uuteen maahan ja ihmisiin. Matka Kokkolasta on pitkä, joten kustannuksetkin ovat korkeat. Mekonomen -stipendi olisikin tärkeänä tekijänä mukana mahdollistamassa tämän elämyksen toteutumisen mahdollisimman monelle joukkueemme tytölle.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »