Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  141 kpl

Gloria Pretiimi

Olemme Pakilan voimistelijoiden 12-14 vuotiaiden sm-sarjassa kilpaileva tiimi. Kisaamme kahdella kovalla kokoonpanolla suomessa ja ulkomailla ja tähtäimenä meillä on tulevina vuosina kansainvälinen huippu. Meitä on 21 motivoitunutta tyttöä ja treenaamme iloisella mielellä 5 kertaa viikossa.

Käyttäisimme stipendin ulkomaan kisamatkoihin sekä upeiden pukujemme tuhansiin strasseihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »