Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  114 kpl

Gnistan P09

Tadaa! 💛 Olemme fudisjoukkue Gnistan P09 Helsingin Ogelista! Joukkueessamme pelaa huikeat 65 innokasta futaria monella eri taustalla. 💙 Yhteistä meillä on rakkaus lajia - kuningas jalkapalloa ⚽ - kohtaan sekä halu tehdä tätä yhdessä hyvässä porukassa. 💛 Ei haittaa vaikka joukkueessa löytyy intohimoisesti treenaavia kilpapelaajia, useampaa lajia harrastavia sekä ihan vaan omaksi ilokseen harrastavia pelureita - kaikilla on tärkeä osa joukkuetta! 💙 Mottomme onkin: "Harjoitus tekee mestarin ja hauskaa olla pitää!" 💛 Meillä on tosi huiput valmentajat seurassamme, jotka opettavat meille niin jalkapallotaitoja kuin paljon muitakin elämäntaitoja! 💙 Lisäksi joukkueen taustahenkilöt ja vanhemmat ovat innokkaimmat fanimme emmekä ilman heidän apuaan, kannustustaan, kuljettamisiaan ja tukeaan pystyisi tähän! 💙 Haasteena on aina vain nousevat maksut pääkaupunkiseudun harrastuspaikkojen sekä laadukkaan valmennuksen ylläpitämiseksi ja pelkona onkin, että vähävaraisimmat perheet tippuvat kyydistä maksupaineiden alla.

Haluaisimme auttaa joukkueemme vähävaraisia lapsia toimintamaksujen hoidossa sekä mahdollistaa heillekin turnausmatkoja joukkueen kanssa 💛 Lisäksi haluaisimme tehdä yhdessä jotain huikean hauskaa ja ikimuistoista poikien kanssa! 💙Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »