Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  94 kpl

Golden Girls

Olemme kuudesta voimistelijasta koostuva rytmisen voimistelun edustusryhmä, joka treenaa tavoitteellisesti 5-6 kertaa viikossa tähdäten maajoukkueeseen. Mottomme on ''tosissaan, muttei totisesti'' mikä näkyykin harjoituksissamme päivittäin. Tykkäämme treenata kovaa ja täysillä, mutta hauskuutta unohtamatta. Valmentajamme kuvailee meitä kaikkia rohkeiksi, periksiantamattomiksi sekä sopivasti hassuiksi.

Käyttäisimme stipendin ensisijaisesti kehonhuoltoon, sillä kehomme ovat todella kovassa rasituksessa lajin vaativuuden ja useiden toistokertojen takia. Pääsisimme stipendin avulla säännöllisesti hierontaan, psyykkiseen valmennukseen ja voisimme järjestää kisakauteen valmistavia tehopäiviä leirikeskuksissa.

Ostaisimme myös varastoomme mm. välipaloja ja muita arkisia tarpeita helpottamaan treenien sujuvuutta.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »