Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  1 kpl

GrIFK salibandy ry – P05/06

Joukkue on perustettu keväällä 2019 sellaisten 2005-2006 poikien ympärille, jotka eivät halunneet hakeutua näiden ikäluokkien kilpajoukkueisiin. Näissä ikäluokissa ei ole seuralla riittävästi pelaajia kilpa- ja haastajatason joukkueiden perustamiseen. Joukkue on perustettu ikäluokkayhteistyönä pelaamaan 2005-syntyneiden sarjaa. Joukkueen tavoite on pitää pelaajia mahdollisimman paljon ja pitkään mukana salibandyharrastuksen parissa. Lisäksi joukkueen tavoitteena on mahdollistaa kaikille 2005- ja 2006-syntyneille pojille vielä tuossa ikävaiheessa uuden liikuntaharrastuksen aloittaminen salibandyn parissa aiemmasta liikunta- tai lajitaustasta riippumatta.

Joukkue käyttäisi Mekonomen-stipendin joukkueen kiinteiden kustannuksien kattamiseen (sarjailmoittautumismaksut & erotuomaripalkkiot). Mekonomen stipendi kattaisi joukkueen kauden 2019-2020 budjetista noin 15-20% tarkoittaen kausimaksujen huomattavaa keventymistä jokaisen pelaajan kohdalla.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »