Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  325 kpl

HAC Junior Elite

Junior Elite on helsinkiläinen junioreiden cheerleadingjoukkue, joka kilpailee L5-tasolla neljä kertaa viikossa. Harjoitusten lisäksi leireilemme kerran kuussa. Joukkueeseemme kuuluu 31 urheilijaa, kolme päävalmentajaa, yksi apuvalmentaja sekä kaksi joukkueenjohtajaa. Syksyllä 2019 kilpailemme neljä kertaa sekä Suomessa että Ruotsissa ja kausi huipentuu joulukuussa järjestettäviin SM-kilpailuihin, joissa tavoittelemme ensimmäistä sijaa. SM-kilpailuiden voitto mahdollistaa osallistumisen junioreiden MM-kilpailuihin Floridaan sekä EM-kilpailuihin Italiaan.

Mekonomen stipendiraha olisi meille iso tuki, jonka käyttäisimme kilpailumatkojen kulujen pienentämiseen. Ole mukana tukemassa meidän suurta unelmaa äänestämällä meitä!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »