Ääniä:  108 kpl

Haukat 07

#Haukat07yhdessä Jääurheiluseura Haukat on keskiuusimaalainen jääkiekkoseura, joka liikuttaa alueen lapsia –ja nuoria. D2 – ikäluokan nuoret ovat yksi osa Jääurheiluseura Haukkojen toimintaa. Meidän D2 –joukkue koostuu pääosin 2007 vuonna syntyneistä nuorista. Joukkueessa on mukana poikia sekä muutama tyttö, yhteismäärällisesti pelaajia on 36. Joukkueen pelaajista moni on pelannut yhdessä jo lapsuuden kiekkokoulun ajoista lähtien. Mielenkiinto harrastukseen on vetänyt vuosien varrella mukaan paljon uusia pelaajia. Joukkueen nuoria kohdellaan tasapuolisesti suorituksista riippumatta ja heiltä odotetaan seuran arvojen mukaisesti hyvää käytöstä sekä reilun pelaamisen ominaisuuksia. Joukkueen toiminta toteutuu vapaaehtoisten vanhempien voimin.

Toiminnan ylläpitäminen edellyttää myös paljon taloudellisia resursseja. Joukkueen kustannukset koostuvat mm. jäämaksuista, turnausmatkoista, varustehankinnoista sekä valmennuksesta. Me joukkueena pyrimme tarjoamaan harrastusmahdollisuuden mahdollisimman monelle pelaajalle ja toiveena on pitää joukkueen pelaajille aiheutuvat kulut maltillisena ja mahdollistaa kaikkien pelaaminen joukkueessamme.

Mekonomen harrastustuki käytettäisiin lyhentämättömänä ensi kevään Jyväskylän turnausmatkaan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »