Ääniä:  0 kpl

HC HIk

Tyttöjen synt 07 ja 06 käsipallojoukkue Hangosta. On 2016 ja 2017 voittanut suomen mestaruuden ja nimetty Hangon vuoden juniorijoukkueeksi 2017. Piene seura joka toimii vapaaehtoistyöllä ja talkoohengessä. 😊

Haluaisimme lähetä ulkomaille turnausmatkalle. Tarkoitus olisi että lähdetään 2020 Ruotsiin ja haluaisimme mennä 2021 Tanskaan. Tämä olisi todella kiva joukkueelle, ryhmälle ja yhdessäoloon.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »