Ääniä:  141 kpl

Helsingin luistelijat/Starlights

Moikka! Me ollaan Starlights. Lajinamme on muodostelmaluistelu ja edustamme Helsingin luistelijoita. Kilpailemme SM-noviisitasolla ja olemme voittaneet Suomen mestaruuden nyt kaksi kertaa peräkkäin. Harjoittelemme ahkerasti 5 kertaa viikossa niin jäällä kuin oheisissakin. Parasta toiminnassamme on onnistumisen ja oppimisen ilo, hyvät kaverit sekä joukkueen kanssa yhdessä vietetty aika. Joukkueestamme huokuu ilo sekä huumori, olimme sitten myöhäisen lauantai-illan treeneissä tai bussimatkalla treenileirille.

Lähdemme tammikuussa kisaamaan Ranskaan, Roueniin ja käyttäisimme stipendirahat matkan kulujen kattamiseen. Rouenin kisasta haemme kansainvälisen kisakokemuksen lisäksi niin hyviä hetkiä joukkueen kanssa kuin loppuelämän kestäviä muistojakin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »