Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  175 kpl

Hot Steps

Hei, terveisiä Vantaalta - Me olemme Hot Steps, energiaa ja naurua pursuava muodostelmaluistelujoukkue Etelä-Vantaalta. Luistelemme kansalliset juniorit sarjassa Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) seurassa. Joukkueessamme on 29 upeaa ja motivoitunutta luistelijaa, iältämme 14 - 20-vuotiaita. Luistelemme treeneissä ja kisoissa aina hyvällä asenteella ja isolla sydämellä tavoitteet mielessä ;) Tunnetusti me Hotit kohtaamme yhdessä, toisiimme luottaen ja kuuluisalla #såhåt energialla kaikki tulevat haasteet, kuten tämän tulevan kaudenkin kilpailut!

Mekonomen-stipendin käyttäisimme joukkueen kisamatkoihin, yhteisiin tapahtumiin, sekä harrastusmaksuihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »