Ääniä:  93 kpl

HPS T10/11

Me olemme HPS:n erittäin energinen, iloinen ja määrätietoisesti kehittyvä tyttöjoukkue. Pääosa pelaajistamme on kotoisin Paloheinän, Torpparinmäen ja Pakilan alueelta. Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä 56 tyttöä iältään 8-9 vuotta ja valmennuksessa sekä muussa vapaaehtoistoiminnassa pyörii mukana 10 aikuista.

Pelaamme tällä hetkellä kolmessa sarjassa Talviliigaa, ja kesällä osallistuimme ensimmäistä kertaa Stadi Cuppiin neljän joukkueen voimin.
Joukkueen ringin ollessa näin suuri, ja koska haluamme tarjota kaikille matalan kynnyksen harrastuksen, Mekonomenin tuki tulisi meille tarpeeseen.
Tuen käyttäisimme joukkueen ensi kesän turnauskuluihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »