Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  41 kpl

Hunters Juniors 2007

Hunters Junioreiden "nollaseiskat" on pelimiesten sekä -naisten ja taustajoukkujen osalta aktiivinen ja tekemisistään nauttiva ryhmä. Meitä on lähes kolmekymmentä. Joukkueessa puhutaan pelaajia ja valmennusta myöten sekä suomea että ruotsia. Kauteen 19-20 joukkue lähti kahdella peliryhmällä, AAA ja AA- . Meistä tuli D-kakkosia ja pelit muuttuivat fyysisemmäksi kun taklaaminen tuli mukaan kuvioihin. Ohjelmassa kaudella 19-20 on oheis- ja jääharjoituksia, pelitällejä, sarjapelejä, kotitunaukset keväällä ja syksyllä sekä vierasturnauksia keväällä.

Porvoon jäähallien tilanne on ollut viime vuosina surkea. Ensin nuorisohallin katto oli vahvistettava ja sen jälkeen kävi ilmi että päähallin runkoa oli vahvistettava. Nuorisohallin kiinni ollessa meille tarjottiin ulkojäitä. Ensin emme olleet ajatuksesta innostuneita mutta ekat kerrat ulkona pakkasessa treenatessa muuttivat ajatusta. Talviklassikko fiiliksissä on aina joukkueen taloustilanteen salliessa otettu ulkojäitä. Mekonomen harrastustuki käytettäisiin lisäjäiden hankkimiseen raikkaasta ulkoilmasta ulkojäiltä!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »