Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  95 kpl

HyPS P08 Rising Force

HyPS P08 Rising Force - hevillä ei hävitä! HyPS P08 Rising Force -poikien joukkue koostuu huikeasta, lähes kuudestakymmenestä reippaasta ja innokkaasta futarista. Laatua harjoitteluun pojat saavat siitä, että poikien kanssa pohditaan yhdessä miksi jotain tehdään eikä vaan suoriteta, koska koutsi käskee ja isoveli valvoo – ymmärrys lisää motivaatiota, motivaatio lisää treenaamista, treenaaminen lisää taitoa – sitä heviä otetta unohtamatta. Joukkueen pelejä seuratessa et voi välttyä reippaasta me-hengestä, puhumattakaan astetta rankemmasta tsemppimusiikista. Tämä musavalinta kumpuaa muun muassa siitä, että jopa valtakunnan suurin sanomalehti Helsingin Sanomat on jutussaan huomioinut HyPS P08 Rising Forcen joukkueen sponsorit: Sabatonin ja Yngwie Malmsteenin. Heviä otetta ei puutu myöskään joukkueen taustalla häärivästä tasokkaasta valmennuksesta, joukkueenjohdosta sekä muista vapaaehtoisista toimijoista ja arvokkaasta kotipoppoiden tuesta – he kaikki ovat luomassa poikiin oikeaa asennetta, vastustajan kunnioittamista unohtamatta; joukkueena voitetaan ja joukkueena kannetaan myös tappionkannu. Kaikkien yhteen hiileen puhaltaminen onkin näkynyt esimerkiksi kesällä 2019, kun joukkue voitti Alandia Cupin. Joukkue treenailee kolmisen kertaa viikossa, myös eri pelit ja turnaukset kuuluvat joukkueen ohjelmaan. Tulevan kauden haaveissa joukkueella on päästä harjoitusleirille etelän lämpöön sinivalkoisin siivin, joten laitahan peukkua näille innokkaille futareille.

Kaikki joukkueen saama tuki tullaan ohjaaman suoraan joukkueen omalle tilille. Tuki käytetään harjoitusvuoroihin, varusteisiin, peli- ja turnausmaksuihin, ensiapuvälineisiin, palloihin ja kaikkeen mikä edesauttaa joukkuetta ja yhteistä harrastamista; kaikki yhden ja yksi kaikkien eli kuningas jalkapallon puolesta!

Jos olet sitä mieltä, että hevillä ei hävitä, äänestä HyPS P08 Rising Forcea!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »