Ääniä:  46 kpl

Hyvinkään Ringette / F-joukkue

Hyvinkään Ringeten F-joukkue koostuu 26 iloisesta ja reippaasta tytöstä. Tällä kaudella pelaamme sarjapelejä kolmella eri peliryhmällä Black, White ja Red, Hyvinkään Ringeten värien mukaisesti. Tyttöjen tekemien pelisääntöjen mukaan joukkueessa pelataan reilua peliä ja ollaan kaikki kavereita keskenään. Harjoituksissa kaikille annetaan oma harkkarauha ja siellä kuunnellaan valmentajaa. Joukkueena varmistamme, että kaikilla on turvallista ja kiva olla lajin parissa. Tavoitteena on, että tytöt kasvaisivat yhdessä joukkueena ja kaikkien omat vahvuudet otetaan huomioon. Yhdessä tekeminen on koko F-joukkueen, kotiväen ja taustajoukkojen ehdoton vahvuus!

Toivoisimme tytöille lisää yhteisiä harrastustunteja paikallisesta sisäliikuntapaikasta tukemaan ringette -harrastusta. Harjoittelussa keskitytään keskivartalon hallintaan, ja kehitetään tyttöjen motorisia taitoja ja liikkuvuutta. Samalla pidetään yhdessä hauskaa sillä harjoittelun ei tarvitse olla niin vakavaa!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »