Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  33 kpl

Ice Attraction

Ice Attraction on Kuopion Luisteluseuran minoritason muodostelmaluistelujoukkue. Joukkueessa luistelee 22 taitavaa 9-15-vuotiasta tyttöä. Naurua ja ääntä riittää kun tämä porukka on yhdessä, mutta toisaalta harjoitteluun suhtaudutaan asianmukaisella vakavuudella ja tähtäimessä on puhtaat ja vauhdikkaat suoritukset kauden kilpailuissa. Ohjelman teema tällä kaudella on Lumottu käärme. ”Käärme herää musiikkiin ja lumoutuu sen kauniista, salaperäisestä melodiasta. Yhtäkkiä käärme havahtuu ja pääsee irti musiikin pauloista. Viekkaasti se lumoaakin lumoojansa ja lähtee vauhdilla luikertelemaan viidakkoon. Siellä käärme näkee saaliin ja alkaa hurja takaa-ajo. Käärme näyttää todellisen luontonsa.”

Stipendillä järjestettäisiin tytöille vauhdikkaat pikkujoulut ja myös perheiden osaa kisamatkojen kuluista kevennettäisiin stipendin turvin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »