Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  84 kpl

Ice Steps

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden Ice Steps on motivoitunut ja ahkera SM-juniorimuodostelmaluistelujoukkue, joka harjoittelee Vantaan Myyrmäessä 5-6 kertaa viikossa, Isolla Sydämellä! Meitä on tällä kaudella 23, ja keski-ikämme on 15,9 vuotta. Normitreeniviikkomme rakentuu jään lisäksi mm. kunto-oheisista, baletista, tanssista, kehonhuollosta ja erilaisista mielikuvaharjoituksista. Meillä on harjoiteltavana kaksi upeaa ja vaativaa ohjelmaa joista olemme aivan innoissamme! Myös molemmat kisapukumme ovat tänä vuonna täynnä säihkettä ja kimallusta! Ahkeran harjoittelun lisäksi vietämme paljon aikaa yhdessä myös jäähallin ulkopuolella mm. erilaisten jengi-iltojen, brunssien ja teemajuhlien merkeissä!

Mekonomen stipendin käyttäisimme kv-kisamatkaamme (mikä tänä vuonna kohdentuu Sveitsiin) ja matkasta aiheutuviin kuluihin. Ehkä muutamalla eurolla ostaisimme joukkueelle sveitsiläistä suklaata ; )Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »