Ääniä:  86 kpl

Ice Team Juniors

Ice Team Juniors koostuu kolmesta peliryhmästä, jossa pelaa tällä hetkellä noin 50 junioria. D2A ryhmässä pelaavat 06-08 syntyneet pelaajat, E2 peliryhmässä pelaavat 08-10 syntyneet pelaajat ja G1 peliryhmässä pelaavat 11-13 syntyneet pelaajat. D2A ja E2 peliryhmät pelaavat ahkerasti sarjapelejä ja G1 keskittyy harjoituspeleihin sekä turnauksiin ja valmistautuu ensi vuonna alkavaan Leijonaliigaan. Valmennus- ja huoltotiimimme jäseniä on noin 15. Olemme kaksikielinen seura ja harjoittelemme Karjaan Aktia-hallissa 2-3 kertaa viikossa. Suurimmat fanimme eli vanhemmat kannustavat, kuskaavat ja kustantavat sekä toimivat lukuisissa eri tehtävissä harrastuksemme mahdollistamiseksi. Olemme kasvava ja kehittyvä tehotiimi, jossa kaikki saavat pelata ja nauttia liikunnan ilosta. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta, Ice Team Juniors!

Olemme matalan kynnyksen seura ja tahdomme pitää harrastuskustannukset kohtuullisina. Stipendillä maksettaisiin kaikille peliryhmille jääaikaa, turnaus- ja pelimatkoja sekä varustehankintoja.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »