Ääniä:  54 kpl

IIF Fotboll T06

Ketä me olemme? Inkoolainen jalkapallojoukkue joka pääosin koostuu vuonna 2006 syntyneistä tytöistä. Meidän joukkueessa pelaa tällä hetkellä 12 tyttöä. Treenaamme kolme kertaa viikossa, pelaamme sarjapelejä ja turnauksia. Osallistumisprosenttimme treeneissä ja peleissä on aina melkein 100, me siis todella rakastamme jalkapalloa! ⚽ Kun menemme kentälle, taistellemme yhdessä ja kannustamme toisiamme, ja ennen kaikkea nautimme ja pidämme hauskaa! 😊 Olemme kun yksi iso perhe – kentän laidalta löytyy sekä vanhempia että sisaruuksia kannustamassa. Ja meillä on maailman parhaat valmentajat 😉

Mihin käyttäisimme stipendin?
Meillä on suunnitelmissa osallistua meidän ensimmäiseen ulkomaanturnaukseen ensi kesänä.
Turnausmatkoista ne parhaat muistot syntyvät samalla kun joukkuehenki kasvaa😊

Ps. Kuvassa olemme turnausmatkalla Jyväskylässä, tulimme kotiin hopeamitalit kaulassa 💪Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »