Ääniä:  16 kpl

Jeppis FBC F1-10

Olemme 23 pelaajan salibandyjoukkue Pietarsaaresta ja pelaamme tällä kaudella Pohjanmaan F1 poikien aluesarjassa. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa Pietarsaaren Rettig Sport Centerissä. Joukkueessamme on mukana sekä tyttöjä että poikia, sekä suomen- että ruotsinkielisiä. Harjoituksemme pidetään molemmilla kotimaisilla kielillä, joka toimii loistavana kielikylpynä molempiin suuntiin. Joukkueessamme on ennenkaikkea asennetta ja iloa, rockia ja räimettä.

Käyttäisimme Mekonomenin stipendin ensisijaisesti uusien yhtenäisten peliasujen hankintaan sekä uusiin maalivahdin varusteisiin. Tämän lisäksi käyttäisimme stipendiä turnausbussiin. Turnauksen jälkimainingit ja kotimatkan kruunaisi yhteinen ruokailu pelaajien valitsemassa paikassa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »