Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  77 kpl

Josba B-tytöt

Hei! Olemme Josba Junioreiden B-tyttöjoukkue ja pelaamme kaudella 2019-2020 SM-sarjassa. Lajina rakas salibandy. Joukkueemme koostuu 03-05 syntyneistä tytöistä. Meillä on kaksi maalivahtia ja 15 kenttäpelaaja. Iso osa meidän pelaajista on myös mukana salibandyliiton FBA-maajoukkuetiellä. Treenaamme keskimäärin neljä kertaa viikossa. Meillä on kaksi huippua valmentajaa ja huikeat taustajoukot sekä vanhemmat, jotka tekevät meidän eteen paljon töitä. Meillä on myös ihania sponsoreita, jotka ovat mahdollistamassa matkaamme tämän rakkaan lajin parissa.

Meidän joukkueessa pelaa tyttöjä ympäri Pohjois-Karjalaa. Täältä susirajalta on pitkä matka joka paikkaan. Tällä kaudella matkaamme tuhansia kilometrejä. Luonnollisesti joudumme myös yöpymään eri paikkakunnilla pelien vuoksi. Tässä joukkuelajissa tällä sarjatasolla kulut ovat suuret. Vaikka meillä on sponsoreita ja kaikenlaisia talkoita ym, niin siitä huolimatta maksettavaa meidän vanhemmilla on paljon. Olisi ihana, että kaikki pystyisivät olemaan mukana joukkueessa ja kulut olisivat kohtuulliset. Käyttäisimme Mekonomen-stipendin kauden kulujen kattamiseen ja joukkueillan pitoon. Haaveenamme on ollut yhteinen hauska illanvietto salibandykentän ulkopuolella yhdessä valmentajien kanssa. Se hitsaisi meitä varmasti vielä enemmän yhteen.
Nyt voit olla mukana auttamassa matkallamme:
Kiitos äänestäsi!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »