Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  122 kpl

Junior Alfa

On All Girl Cheerleading Team, joka koostuu 30 taitavasta 12-16v. tytöstä, joilta ei osaamista puutu. Tämä joukkue on PCA:n, Porin Cheerleading Akatemian, edustusjoukkue, joka kisaa sm-tasolla, level 5 taidoilla. Treeneissä käydään 4 kertaa viikossa 1,5-2 tuntia kerrallaan. Lisäksi on viikonlopun mittaisia leirejä kerran kuussa, joissa syvennetään lajitaitoja. Nämä taitavat tytöt ovat täyttä Porilaista Poweria ja he kisailevat syyskaudella 2-3 kilpailuissa. Marraskuussa on SM-karsinnat Kuopiossa. Marras-Joulukuun taitteessa lähdetään Ruotsiin Göteborgiin, jossa on Nordic All Level Championchips. Ja joulukuussa SM-kilpailut Helsingissä. Paikka selviää marraskuun alussa, mutta luotto tähän on kova. Taitoa on.

Näiden super upeiden ja ammattitaitoisten tyttöjen kisamatkoihin käyttäisimme tuen ja niihin todella tarvitsisimme tukea, koska kuluja on.

Kiitos tuestasi ja äänestäsi!

”Porilaisittai sama, voisit käyd hei äänestääs meit sillai yhtäkkii!”Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »