Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  248 kpl

Jyväskylä Jaguars (U11/U13/U15)

Jyväskylän Jaguars on amerikkalaisen jalkapallon seura. Meillä on hyvä meininki ja olemme kehittyneet paljon viime vuosina sekä saaneet monia uusia harrastajia tämän mielenkiintoisen lajin pariin. Nuorille on tärkeää löytää laji, jossa heidän ominaisuuksiaan arvostetaan. Jenkkifutis sopii niin pitkille kuin lyhyille, pienemmille ja isommille eli jokainen on tervetullut mukaan sellaisena kuin on. Vain asenne ratkaisee.

Jenkkifutis on rantautunut Suomeen pääkaupunkiseudun kautta ja vaikka se onkin levinnyt Suomessa suurimpiin kaupunkeihin, monet peleistä ja leireistä ovat etelässä. Käyttäisimme Mekonomen stipendin nuorisojoukkueiden U11, U13 ja U15 kuljetuksiin pelipaikoille, joka on merkittävin kulu kaudella. Näin pystyisimme pitämään harrastuksen hinnan nuorille urheilijoille edes lähellä pääkaupunkiseudun hintoja. Matalammat vuosimaksut mahdollistavat harjoittelemisen myös perheissä, missä korkeampiin maksuihin ei ole varaa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »