Ääniä:  75 kpl

Kalpa C2 3A

Kalpa C2 3A harjoittelee Toivalan tuplajäillä aivan Kuopion kupeessa. Harjoituksia on 4x/vko+viikonlopun pelit. Joukkueeseen kuuluu 22 pelaajaa ja 10 toimihenkilöä. Joukkueessa on hyvä tekemisen meininki hyvän valmennuksen johdolla (Ville Jokinen) ja menestystä on tullut pelirintamalla🤩 Tänä vuonna joillekin pelaajille avautuu myös Leijona polku (tulevaisuuden tähdet ja Pohjolaleiri). Huippu joukkue ja loistava tiimi siinä ympärillä🤩

Monien pelaajien perheissä on useampi jääkiekkoa harrastava lapsi ja kuukausimenot jää/varustekuluineen kasvavat aika mittaviin summiin.
Tämän alueen jäämaksut ovat kalleimpia koko maassa.
Tämä tuki olisi tälle joukkueelle erittäin toivottava apu kattamaan vaikkapa seuraavia turnauskustannuksia.
Jääkiekko on koko perheen harrastus😊
Toivotaan että olemme onnellisten tähtien alla tässä kilpailussa⭐️
Rakkudesta lajiin❤️🏒Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »