Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  148 kpl

Kampuksen Dynamon B-tytöt

Me olemme Kampuksen Dynamon B-tyttöjen futsaljoukkue! Olemme kotoisin Jyväskylästä ja joukkueemme koostuu 01-05 ikäisistä pelaajista. Olemme motivoitunut ja tavoitteellisesti treenaava joukkue, jota valmentaa KaDyn edustusjoukkueen kapteeni sekä maajoukkuepelaaja Mikko Kytölä. Tulevalla kaudella pelaamme valtakunnallista Naisten Futsal Ykköstä, joka on Suomen toiseksi korkein sarjataso futsalissa.

Mekonomen tuesta olisi joukkueelle valtava hyöty, sillä Ykkösessä pelireissut pitenevät ja muutkin kustannukset lisääntyvät. Haaveenamme on myös päästä tulevana kesänä pelattavaan Montesilvano Futsal Cuppiin!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »